lördag 2 mars 2013

Busväder...igen...


Om vi hade fått en försmak på våren så fick vi ett rejält bakslag vädermässigt idag. Det har säker kommit minst femton centimeter snö under dagen och att vi bor lite ensligt till och ute på landet kan vi väl säga, för när vi skulle gå på vår promenad idag, så var det enda spår efter byvägen... ett skoterspår!


Ett skoterspår och våra tass- och fotavtryck
var de enda spåren efter byvägen idag...


Det snöade rejält och vinden ven i knutarna, men vi trotsade vädret och gav oss ut på promenad i alla fall. Vi tycker det är så pass viktigt att Fame och såklart även Gimmie får sin dagliga tur. Hundarna är inomhus så mycket den här tiden på året att vi vill att de ska få vara ute minst ett par timmar om dagen så de får dagsljus.



Hundarna förknippar busväder som ett väder att busa i...:))


Ingen traktor eller plogbil hade varit ute och plogat bort snön när vi gav oss ut så vi fick vackert plumsa i djup snö, och ja, det var jobbigt... :))




Hundarna hittar massor att aktivera sig med. De nosar och gräver i snön, de hittar alltid någon pinne som de kan tampas med en stund, de busar tillsammans och de busar med oss...




Gimmie och Fame msåte givetvis nosa på samma fläck...


Det bästa av allt med dessa promenader, i vinande snöstrom, är sen när vi kommer in i stugvärmen igen och tänder i braskaminen, kokar en kopp te och hundarna kryper ihop som små rävar och somnar nöjda och belåtna...

Det har nu gåttt fyra veckor sedan Fame parades och jag återkommer med en lägesrapport...imorgon... :))



Bästa finaste Famen <3




Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199





2 kommentarer:

  1. Ja jä-ar vilket väder:-( Finfina bilder som vanligt!Å vilket trevligt inköp ni gjort, det blir spännande att se film i bloggen framöver. Önskar er en lång o mysig helg. Kram på er.

    SvaraRadera
    Svar

    1. Desto finare idag dock... :))
      Efter vi har "åkt färdigt" Vasaloppet blir det utgång.

      Kram!
      /P

      Radera